Шановні користувачі! Якщо ви не хочете бачити стрічку новин, повідомлення або будь-який контент від одного з учасників, скористайтеся опцією блокування користувача. Для цього клікніть на аватар користувача, увійдіть в профіль користувача і знайдіть пункт блокування користувача в випадаючому меню за кнопкою Підморгнути. Заблоковані користувачі будуть відображені в налаштуваннях конфіденційності у відповідному пункті, в якому користувача можна розблокувати.

13
Категорія: Конфіденційність
Обрані статті FAQ